• Посилання скопійовано

Внутрішні паспорти будуть видаватися тільки у вигляді ID-карти: рішення Уряду

В Україні всі внутрішні паспорти будуть видаватися у формі ID-карти

Внутрішні паспорти будуть видаватися тільки у вигляді ID-карти: рішення Уряду

Кабінет міністрів на засіданні 21 березня заборонив оформлення внутрішніх паспортів громадянина України у вигляді книжки. Пр це повідомляють у РБК-Україна.

Відзначимо, Уряд виключив з постанови про затвердження зразка бланка та порядку оформлення паспорта положення, яке передбачало можливість видачі паспорта громадянина України у формі книжки до повного забезпечення територіальних підрозділів Державної міграційної служби матеріально-технічними ресурсами, необхідними для оформлення і видачі паспорта у формі ID-карти.

Як повідомляли раніше, в Україні за 2017 рік оформили 4 млн біометричних паспортів для виїзду за кордон. Крім того, за минулий рік видали 1 096 824 паспортів громадян України у формі картки з безконтактним електронним носієм. ID-карта є аналогом внутрішнього українського паспорта, втім, за ID-картами зараз можна відвідувати Туреччину без закордонного паспорта.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»