• Посилання скопійовано

У касовому чеку назву "Акцизний податок" можна скорочувати

Податківці зазначили, що для госпсуб’єктів роздрібної торгівлі, що здійснюють реалізацію підакцизних товарів, касовий чек повинен містити окремим рядком розмір ставки такого податк та загальну суму податку за всіма зазначеними в чеку товарами (послугами)

У касовому чеку назву "Акцизний податок" можна скорочувати

ДФС у Тернопільській області нагадує, що для суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі, що здійснюють реалізацію підакцизних товарів та зареєстровані платниками акцизного податку (госпсуб’єктів, що зареєстровані платниками іншого податку, крім ПДВ), касовий чек, надрукований РРО, повинен містити окремим рядком розмір ставки такого податку, загальну суму податку за всіма зазначеними в чеку товарами (послугами).

На початку рядка друкується назва податку. У реквізиті „Акцизний податок” його назва наводиться згідно з Податковим кодексом України. За потреби дозволяється використовувати скорочення.

Про ці та інші вимоги щодо реалізації фіскальних функцій РРО - докладніше у листі ДФС України від 29.03.2016 р. №10583/7/99-99-22-07-03-17 (поки що цей лист офіційно не оприлюднений, - ред.)

Нагадуємо, що з 11 березня чинні нові форми фіскальних касових чеків та звіту про використання розрахункових книжок. Докладніше >>>

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»