• Посилання скопійовано

Розрахунки в інвалюті у магазині безмитної торгівлі: що зазначається в касовому чеці?

Податківці розповіли, які реквізити необхідно зазначати в розрахунковому документі, якщо розрахунки проводяться в іноземній валюті на території безмитної торгівлі

Розрахунки в інвалюті у магазині безмитної торгівлі: що зазначається в касовому чеці?

Фахівці ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 109.10) зазначили, що госпсуб’єкт, який здійснює торгівлю в магазині безмитної торгівлі, може зазначати у фіскальному касовому чеку назву або загальноприйняте умовне позначення валюти, а при проведенні розрахункової операції з використанням декількох валют усі вартісні реквізити зазначаються за кожною валютою окремо.

 Водночас такий суб’єкт господарювання повинен мати чинну ліцензію Нацбанку відповідно до Положення про порядок видачі Національним банком України індивідуальних ліцензій на використання іноземної валюти на території України як засобу платежу, затвердженого постановою Правління НБУ від 14.10.2004 р. № 483.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»