• Посилання скопійовано

Торгівля медичними та фармацевтичними товарами: випадки застосування РРО на території села

При перевищенні граничного розміру (75,0 тис. грн на один пункт продажу) річного обсягу розрахункових операцій, суб’єкт підприємницької діяльності зобов’язаний застосовувати РРО

Торгівля медичними та фармацевтичними товарами: випадки застосування РРО на території села

ДФС у Тернопільській області зауважила, що суб’єкти підприємницької діяльності мають право здійснювати розрахунки без застосування РРО з використанням розрахункових книжок та КОРО при здійсненні роздрібної торгівлі медичними і фармацевтичними товарами та наданні медичних і ветеринарних послуг на території села.

Відповідно до п. 2 постанови №1336 встановлено граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів (надання послуг) при перевищенні річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів 75,0 тис. гривень на один пункт продажу, застосування реєстратора розрахункових операцій є обов’язковим.

Отже, при перевищенні граничного розміру (75,0 тис. грн. на один пункт продажу) річного обсягу розрахункових операцій, суб’єкт підприємницької діяльності зобов’язаний в місячний термін з дати перевищення річного обсягу розрахункових операцій зареєструвати РРО та проводити розрахунки з його застосовуванням.

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»