• Посилання скопійовано

Чи можна списати податковий борг, який виник у зв’язку з анексією Криму

Підприємець зобов’язаний здійснити погашення податкового боргу з єдиного податку, який виник до 01.06.2014 року

Чи можна списати податковий борг, який виник у зв’язку з анексією Криму

ДФС в Одеській області у листі від 02.10.2015 р. № 966/Р/15-32-23-01-07 зазначила, що списання податкового боргу, сум розстрочених (відстрочених) грошових зобов'язань за податками фізособам - підприємцям, які змінили своє місце проживання з тимчасово окупованої території на іншу територію України, Законом №1636 не передбачено.

Таким чином, фізична особа-підприємець зобов’язана здійснити погашення податкового боргу з єдиного податку, який виник до 01.06.2014 року.

Після 01.06.2014 податкові зобов’язання не нараховуються у зв’язку зі скасуванням податкової реєстрації до моменту відновлення податкової реєстрації після евакуації особи на іншу територію України, а саме – до грудня 2014 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»