• Посилання скопійовано

Застосування та зміна печатки - за бажанням підприємця

Податківці зауважують, що підприємці самостійно визначають порядок організації своєї діяльності при вирішенні питання подальшого використання печаток та необхідності зміни печатки у зв’язку зі зміною адреси реєстрації

Застосування та зміна печатки - за бажанням підприємця

ДФС у Київській області у листі від 25.11.2015 р. №2001/14/10-36-17-01 роз'яснила, що згідно з Господарським кодексом:

1. Суб'єкт господарювання може мати печатки.

2. Для виготовлення печаток одержання будь-яких документів дозвільного характеру не передбачається.

3. Вимог обов'язкової наявності печатки у суб'єкта господарювання немає.

На печатціі ФОП зазвичай відображаються основні реквізити (ПІП, ІПН та ін). В разі зміни основних реквізитів, що зазначені на печатці фізичної особи – підприємця, печатка, з якою працює суб’єкт, може бути замінена у разі необхідності.

Таким чином, підприємець самостійно визначає порядок організації своєї діяльності при вирішенні питання подальшого використання печаток та необхідності зміни печатки у зв’язку зі зміною адреси реєстрації.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»