• Посилання скопійовано

Підприємцям із Донбасу можуть списати борги за єдиний податок

Приватним підприємцям із Донбасу можуть анулювати борг за несплату єдиного податку у зв’язку з бойовими діями за місцем їхньої реєстрації

Підприємцям із Донбасу можуть списати борги за єдиний податок

Такий висновок оприлюднює заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука із посиланням на відповідь керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова на свій запит.

"Мова йшла про сплату єдиного податку приватним підприємцем з Донецької області та нарахування боргу за несвоєчасну сплату. Думаю, таких випадків може бути чимало, тому загальну тезу відповіді викладаю в пабліку", - написав Тука у Facebook.

"Отже, в разі неможливості здійснення виплат, суб'єкт господарювання може написати Заяву щодо визнання такого боргу як безнадійного (виникнення форс-мажорних обставин) і цей борг може бути анульований", - повідомив він.

Джерело: Українська правда

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»