• Посилання скопійовано

Держреєстрація змін до відомостей про юросіб можлива у скорочені строки

Така реєстрація проводиться виключно за бажанням заявника у разі внесення ним додатково до адміністративного збору відповідної плати

Держреєстрація змін до відомостей про юросіб можлива у скорочені строки

Кабмін постановою від 25.12.2015 р. №1133 встановив розмір плати за проведення державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, крім внесення змін до інформації про здійснення зв’язку з юридичною особою; змін до відомостей про прізвище, ім’я, по батькові або місцезнаходження фізичної особи — підприємця:

 - протягом шести годин після надходження документів, поданих для державної реєстрації, крім вихідних та святкових днів, — у подвійному розмірі адміністративного збору за відповідну реєстрацію;

 -  протягом двох годин після надходження документів, поданих для державної реєстрації, крім вихідних та святкових днів, — у п’ятикратному розмірі адміністративного збору за відповідну реєстрацію.

Плата за проведення державної реєстрації у скорочені строки справляється у відповідному розрахунку від мінімальної заробітної плати у місячному розмірі, встановленому законом на 1 січня календарного року, в якому проводиться державна реєстрація, та округлюється до найближчих 10 гривень.

 Державна реєстрація у скорочені строки проводитися виключно за бажанням заявника у разі внесення ним додатково до адміністративного збору відповідної плати.

Плата за проведення державної реєстрації у скорочені строки повертається заявникові виключно у разі ненадання послуг з державної реєстрації у вищезазначені строки з вини суб’єкта державної реєстрації, нотаріуса.

Ця постанова чинна з 1 січня 2016 року.                                        

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»