• Посилання скопійовано

МВФ схвалив держбюджет України на 2016 рік

Міжнародний валютний фонд погодився з тим, що прийнятий 25 грудня держбюджет відповідає цілям програми співпраці України з Фондом

МВФ схвалив держбюджет України на 2016 рік

Про це у коментарі "Економічній правді" повідомила міністр фінансів Наталія Яресько.

"Під час розгляду у Верховній Раді народні депутати, по-перше, внесли до проекту бюджету низку змін, які не були узгоджені з МВФ, по-друге, відмовилися від ухвалення нової редакції Податкового кодексу, яка була ухвалена президентом на Національній раді реформ та яка лягла в основу проекту закону про держбюджет, узгодженого Мінфіном з МВФ", - сказала міністр.

За її словами, на даний момент МВФ вже завершив свою оцінку бюджету та відповідного пакета законодавства, прийняття якого було потрібно для ухвалення бюджету на 2016 рік.

"МВФ погодився з тим, що ухвалений бюджет в цілому відповідає цілям програми", - заявила Яресько.

Як повідомлялося, 25 грудня Верховна Рада ухвалила Закон "Про державний бюджет на 2016 рік". Більше про держбюджет-2016 читайте тут >>>

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»