• Посилання скопійовано

Рада приступила до роботи над змінами до держбюджету-2016

Голова Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман анонсував початок роботи по змінах до бюджету на 2016 рік

Рада приступила до роботи над змінами до держбюджету-2016

Голова Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман анонсував початок роботи по змінах до бюджету на 2016 рік. Про це він повідомив в ході наради "Основні напрями децентралізації влади в Україні в 2016 році".

"Ми почали детальну роботу над детальним аналізом і виробленням пропозицій щодо зміни його (держ. бюджету-2016, - ред.) в кращу сторону",- сказав Гройсман.

Спікер зазначив позитивним кроком прийняття бюджету на 2016 рік. Оскільки, за його словами, ухвалення відповідного фінансового документа могло б призвести до інфляції, знецінення гривні тощо.

"Багато речей пов'язаний з критикою бюджету, що, можливо, треба було його не приймати...я не поділяю такої думки. Оскільки вважаю, що неприйняття бюджету країни в 2016 році - це були б величезні потрясіння, це було б загострення всіх економічних проблем, це було б штучне розкручування або зростання інфляції, знецінення національної валюти в кілька разів",- додав він.

Нагадаємо, бюджет України на 2016 рік був прийнятий Верховною Радою сьогодні вночі, 25 грудня. Цьому передувало закрите засідання Кабінету міністрів і парламентського бюджетного комітету. Докладніше тут >>>

Пізніше бюджетний комітет Ради доручив уряду до березня 2016 року внести уточнений бюджет.

29 грудня 2015 року в спікер Ради виступив за створення спільної робочої групи - уряд, Адміністрація президента, парламенту для доопрацювання державного бюджету на 2016 рік у січні.

Держбюджет-2016: основні показники та мінімуми >>

Все про держбюджет >>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»