• Посилання скопійовано

Скасовано обов'язкову державну реєстрацію інвестицій

31 травня Верховна Рада ухвалила законопроект, яким скасувала обов'язкову державну реєстрацію іноземних інвестицій

Скасовано обов'язкову державну реєстрацію інвестицій

За відповідне рішення проголосували 259 депутатів.

Представляючи законопроект №2763 депутат від фракції Радикальної партії Віктор Галасюк зазначив, що в даний час суб'єкти господарювання, які мають іноземні інвестиції, вносять дані про це до Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців.

"Немає сенсу в обов'язковій державній реєстрації іноземних інвестицій тому що ця інформація є публічною і доступною", - сказав депутат.

Документом передбачено утворення сучасних умов залучення інвестицій шляхом максимального спрощення порядку залучення інвестицій через запровадження заявницького принципу їх державного обліку.

Також законопроектом передбачено унеможливлення прояв ознак корупції при їх державній реєстрації та введення окремих кодифікаційних змін до чинного законодавства.

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»