• Посилання скопійовано

Продовжено термін введення ліцензування міжнародних перевезень

Уряд пішов назустріч бізнесу і затвердив зміни до Ліцензійних умов у сфері автомобільного транспорту, якими подовжив термін запровадження ліцензування міжнародних вантажних автоперевезень з двох до шести місяців

Продовжено термін введення ліцензування міжнародних перевезень

Попередня редакція Ліцензійних умов, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 02.12.2015 №1001, передбачала, що протягом двох місяців з дня набрання умовами чинності, міжнародні автомобільні перевізники зобов'язані отримати ліцензії, а ліцензіати подати документи та відомості про приведення своєї діяльності у відповідність до Ліцензійних умов органу ліцензування.

Оскільки за виділений час не всі перевізники встигли отримати ліцензії, Державна служба України з безпеки на транспорті запропонувала, а Уряд постановою від 4 лютого 2016 р. № 42 ухвалив зміни до Ліцензійних умов, завдяки яким строки збільшені з двох до шести місяців. Це дозволить бізнесу у спокійному темпі виконати Ліцензійні умови та продовжити діяльність.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»