• Посилання скопійовано

Ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами можна отримати в кожній податковій інспекції

Про це повідомила начальник відділу ліцензування управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Харківській області під час прес-конференції

Ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами можна отримати в кожній податковій інспекції

Посадовець зауважила, що ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизною групою товарів можна отримати як у Центрах обслуговування платників при державних податкових інспекціях, так й у Головному управлінні ДФС  у Харківській області.

Для отримання  ліцензії, підприємці мають надати такі документи:

- заяву;

- копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату.

Ліцензії або рішення про відмову у видачі їх заявнику видається  не пізніше  10 календарних днів від дня отримання документів.

Крім того, Лариса Панаріна роз’яснила нюанси плати за видачу ліцензій.

Так, плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями становить 8 000 гривень у місті, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, – 500 гривень.  

Щодо плати за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами:

на кожне місце торгівлі – 2 000 гривень, а на території сіл і селищ, за  винятком тих, що знаходяться у межах території міст, – 250 гривень.

Ліцензія видається терміном на один рік, плата справляється щоквартально рівними частками.

 

На підставі: ДФС у Харківській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»