• Посилання скопійовано

Унесено зміни до декларування безпеки об'єкта підвищеної небезпеки

Зокрема, встановлено, що територіальний орган Держпраці не пізніше ніж через 10 робочих днів після реєстрації об'єкта підвищеної небезпеки письмово повідомляє госпсуб'єкта про включення такого об'єкта до Держреєстру об'єктів підвищеної небезпеки

Унесено зміни до декларування безпеки об'єкта підвищеної небезпеки

КМУ постановою від 23.12.2015 р. №1097 вніс зміни до ідентифікації та декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки та до Положення про Державну службу України з питань праці.

Зокрема, встановлено, що територіальний орган Держпраці не пізніше ніж через 10 робочих днів після реєстрації об'єкта підвищеної небезпеки письмово повідомляє суб'єкта господарювання про включення такого об'єкта до Державного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки.

Суб'єкт господарювання письмово повідомляє про включення об'єкта підвищеної небезпеки до Державного реєстру об'єктів підвищеної небезпеки інші уповноважені органи.

Порядок декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки замість Держгірпромнагляду покладено на територіальні органи Держпраці.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»