• Посилання скопійовано

Яценюк доручив ліквідувати податкову міліцію і демілітаризувати ДФС

За його словами, у складі ДФС залишиться лише невеликий підрозділ, який займатиметься отриманням доказів, а служба буде повністю демілітаризованою

Яценюк доручив ліквідувати податкову міліцію і демілітаризувати ДФС

Премьер-министр Арсений Яценюк поручил ликвидировать действующую в составе Государственной фискальной службы налоговую милицию и полностью демилитаризировать фискальный орган.

"Наше задание – это ликвидация налоговой милиции, о чем я вам публично заявляю. Проект закона о создании Службы финансовых расследований готов", - сказал он на совещании по антикоррупционным расследованиям в Киеве в четверг.

По словам А.Яценюка, в составе ГФС останется лишь небольшое подразделение, которое будет заниматься получением доказательств, а служба будет полностью демилитаризирована.

Премьер отметил, что детективы в Службу финансовых расследований будут отбираться на конкурсной основе, по примеру Национального антикоррупционного бюро.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»