• Посилання скопійовано

Заснування товариств з обмеженою відповідальністю пропонують спростити: законопроект

Державна регуляторна служба оприлюднила проект Закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю»

Заснування товариств з обмеженою відповідальністю пропонують спростити: законопроект

Центр комерційного права за участю відомих українських експертів у сфері корпоративного управління та з урахуванням кращих міжнародних практик підготував проект Закону «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».

Про це йдеться на офіційному сайті Державної регуляторною служби.

Проект, пояснювальна записка, порівняльна таблиця (завантажити) >>>

Проект пройшов численні обговорення у професійному середовищі правників та, в цілому, отримав схвальні відгуки. Пропозиції учасників обговорення, що не суперечать Концепції реформування законодавства про товариства з обмеженою відповідальністю, були враховані при подальшому опрацюванні проекту.

Законопроект пропонує спростити заснування товариств з обмеженою відповідальністю, виводить на цивілізований рівень відносини між учасниками, посилює захист права власності, збалансовує інтереси учасників і кредиторів товариства. Передбачається також ліквідувати будь-які бар'єри, що стримують або заважають розвитку бізнесу, та водночас вводяться запобіжники проти зловживання правами з боку мажоритарних учасників на шкоду інтересам міноритарних учасників та третіх осіб.

З огляду на вищезазначене, Держрегуляторна служба запрошує до публічного обговорення та надання відомостей про те, які вигоди та витрати з'являться від запровадження нового регулювання.

Для пропозицій:

е-mail: clc@clc.com.uа

01004, м Київ, вул. Шовковична 42-44, тел.: (044) 490-65-75, факс: 490-65-74

е-mail: inform@dkrp.gov.uа

01011, м Київ, вул. Арсенальна 9/11, тел.: (044) 254-56-73, факс: 254-43-93

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»