• Посилання скопійовано

Збільшено розміри страхових виплат за шкоду від об’єктів підвищеної небезпеки

Уряд збільшив розміри відшкодування збитків за шкоду, заподіяну життю, здоров'ю та майну третіх осіб, у тому числі довкіллю, внаслідок пожеж та/або аварій на об'єктах підвищеної небезпеки

Збільшено розміри страхових виплат за шкоду від об’єктів підвищеної небезпеки

Кабмін постановою від 11.02.2016 р. № 75 вніс зміни до Порядку і правил проведення обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об’єкти та об’єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного і санітарно-епідеміологічного характеру.

Зокрема, документом збільшено в 3,4 раза розміри страхових сум за категоріями об'єктів підвищеної небезпеки, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру, а також суттєво підвищено розміри страхових виплат у разі заподіяння шкоди життю та здоров'ю третіх осіб.  Відтепер у разі настання страхового випадку та заподіяння шкоди життю або здоров'ю людям постраждалі особи матимуть змогу отримати страхове відшкодування у розмірі від 250 до 500 тисяч гривень.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»