• Посилання скопійовано

"Укрзалізниця" підвищила тарифи на перевезення вантажів на 30%

З 31 січня тарифи на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України проіндексовані на 30%

"Укрзалізниця" підвищила тарифи на перевезення вантажів на 30%

"Відповідно до наказу Мінінфраструктури тарифи на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України проіндексовано на 30%, крім вугілля. Тарифи на перевезення вугілля - на 10%, які у квітні буде проіндексовано ще на 18,2%", - повідомляє прес-служба.

Як зазначається, тарифи переглянуто, зокрема, через стрімке зростання ринкових цін та несвоєчасне підвищення тарифів на перевезення, падіння обсягів перевезень, необхідність відновлювати пошкоджені внаслідок бойових дій об’єкти інфраструктури залізничного транспорту.

Так, за попередніми підрахунками, на сході країни пошкоджено більше 1,4 тисяч об’єктів залізничної інфраструктури, на відновлення яких необхідно понад 830 млн гривень.

"У 2014 році зросли ціни на продукцію, що закуповується для потреб залізниці, а саме: дизельне паливо - на 73%, природний газ - на 34%, електроенергію - на 16,8%, стрілочні переводи - 21,5%, рейки - 10% тощо", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що підвищення тарифів на вантажні перевезення дозволить збільшити відрахування до державного бюджету та цільових фондів.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»