• Посилання скопійовано

Мін'юст нагадує про можливість безоплатного онлайн-доступу до установчих документів юрособи

У Мін'юсті розповіли, як скористатися безкоштовним доступом до результатів надання адмінпослуг на офіційному веб-сайті Міністерства

Мін'юст нагадує про можливість безоплатного онлайн-доступу до установчих документів юрособи

Міністерство юстиції  у листі від 26.02.2016 р. №6362/1225-0-26-16/19.3 нагадує, що реалізовано можливість безоплатного доступу через офіційний веб-сайт Мін'юсту до результатів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації (у тому числі до виписки та установчих документів юридичної особи, шляхом їх пошуку за кодом доступу, перегляду, копіювання та роздрукування).

Для цього при створенні безкоштовного запиту відомостей у ЄДР на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України заявнику слід:

 - обрати вкладку "Результат надання адміністративних послуг";

 - ввести унікальний код, розміщений у правому верхньому куті опису документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії.

Крім того, всі описи документів, видані після 01.01.2016, містять унікальний код, що дає можливість доступу до результатів надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, у тому числі до установчих документів юридичної особи.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»