• Посилання скопійовано

Держбюджет-2017 не буде розглядатися в авральному режимі, - А. Парубій

Голова ВРУ Андрій Парубій висловив сподівання, що в цьому році Парламент почне обговорення бюджету на наступний рік у вересні

Держбюджет-2017 не буде розглядатися в авральному режимі, - А. Парубій

Андрій Парубій під час підсумкового брифінгу 18 липня повідомив, що Кабінет Міністрів України передав Бюджетну резолюцію на 2017-й рік до Верховної Ради минулого тижня.

Зокрема, у ній Кабмін прогнозує зростання ВВП в 2017 році на 3%. Номінальний обсяг ВВП - 2 584,9 млрд грн.

За словами А.Парубія, Бюджетна резолюція надійшла до парламенту буквально за кілька днів до закриття сесії. «Вона відправлена до профільного комітету, і часу достатньо, щоб депутати до вересня змогли з нею попрацювати», - зазначив Голова Парламенту.

Голова Верховної Ради висловив сподівання, що в цьому році Парламент почне обговорення бюджету на наступний рік у вересні: «Я впевнений, що у цьому році у нас не буде тих авральних сесій, які були в попередні роки».

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»