• Посилання скопійовано

ПФУ матиме доступ до системи контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають держкордон

Уряд визначив Пенсійний фонд України суб'єктом доступу до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон - "Аркан"

ПФУ матиме доступ до системи контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають держкордон

Кабмін розпорядженням від 23.08.2016 р. №598-р забезпечив доступ Пенсійному фонду України до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-телекомунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Документом також передбачено, що Адміністрація Державної прикордонної служби проведе відповідні організаційно-технічні заходи щодо підключення ПФУ до системи "Аркан".  Реалізація акта не потребує додаткових видатків з державного бюджету, адже здійснюватиметься в межах коштів, передбачених у бюджеті Пенсійного фонду України на 2016 рік.

Зазначимо, що система "Аркан" - це сукупність  організаційно-розпорядчих заходів,  програмно-технічних  та  телекомунікаційних засобів,  що забезпечують обробку інформації (уведення,  приймання,  отримання, передавання,   реєстрація,   зберігання)   щодо   контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон України,  та автоматизований доступ до інформаційних ресурсів (баз даних) суб'єктів системи "Аркан". Докладніше про це >>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»