• Посилання скопійовано

Відкрито доступ до Реєстру неприбуткових установ та організацій

На офіційному веб-сайті ДФС запроваджується відкритий доступ до Реєстру неприбуткових установ та організацій

Відкрито доступ до Реєстру неприбуткових установ та організацій

ГУ ДФС у Запорізькій області зазначає, що реєстр включає ідентифікаційні та реєстраційні відомості про неприбуткові організації, зокрема:

- код згідно з ЄДРПОУ;

- найменування неприбуткової організації;

- дату включення неприбуткової організації до Реєстру, починаючи з якої визначається строк безперервної реєстрації неприбуткової організації;

- ознаку неприбутковості;

- дату присвоєння ознаки неприбутковості або її зміни;

- дату та номер рішення про включення, повторне включення неприбуткової організації до Реєстру або зміну ознаки неприбутковості;

- дату скасування ознаки неприбутковості;

- дату та номер рішення про виключення неприбуткової організації з Реєстру;

- найменування та ідентифікаційний код контролюючого органу.

При цьому, в реєстрі непередбачається відображення довідкових відомостей про місцезнаходження організації, даних про керівників, головних бухгалтерів, засновників та фінансово-економічних показників господарської діяльності неприбуткової організації.

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру визначений постановою КМУ від 13.07.2016 р. № 440.

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»