• Посилання скопійовано

Збір платежів від великого бізнесу перевищив минулорічний показник на 20%

Податківці повідомляють: протягом 7 місяців 2017 року забезпечено збір платежів до загального фонду державного бюджету в розмірі майже 142,5 млрд грн, що на 21,8 млрд грн, або на 20% більше, ніж за відповідний період минулого року

Збір платежів від великого бізнесу перевищив минулорічний показник на 20%

Завдяки гармонійному поєднанню зусиль великих платників та контролю з боку Офісу великих платників податків ДФС протягом 7 місяців 2017 року забезпечено збір платежів до загального фонду державного бюджету в розмірі майже 142,5 млрд грн, що на 21,8 млрд грн, або на 20% більше, ніж за відповідний період минулого року, - про це повідомляє ДФС на офіційному сайті.

Частка податкових платежів від великого бізнесу, що обслуговується Офісом, склала 58,3% від загального збору державного бюджету податкових платежів по Україні.

У розрізі основних податків до Держбюджету надійшло:

  • ПДВ - 67,4 млрд грн;
  • акцизного податку - 34,3 млрд грн;
  • податку на прибуток - 22 млрд грн та частини чистого прибутку - 4,9 млрд грн.

У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року значно зросли надходження з ПДВ на 11,9 млрд грн, або на 22%, а також акцизного податку на 6,1 млрд грн, або на 21%.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»