• Посилання скопійовано

Мінфін подав подання про звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС

Посольство Великобританії в Україні повідомило про наявність у Романа Насірова громадянства Великобританії. З огляду на це, Мінфін вніс подання про звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС

Мінфін подав подання про звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС

Міністерство фінансів отримало від посольства Великобританії в Україні інформацію про наявність у глави ДФС Романа Насірова громадянства Великобританії. З огляду на це та з урахуванням вимог ст. 84 Закону "Про Державну службу", Мінфін вніс подання про припинення в установленому порядку державної служби Роману Насірову у зв'язку з втратою права на державну службу або його обмеження, а саме встановлення факту набуття ним громадянства іншої країни, і звільнення його з посади голови ДФС.

Про це йдеться в документі, оприлюдненому нардепом Андрієм Журжієм. 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»