• Посилання скопійовано

Графа 47 митної декларації: нюанси заповнення

Податківці розповіли про особливості заповнення графи 47 митної декларації, якщо додатково надані відомості не призвели до перерахунку митних платежів

Графа 47 митної декларації: нюанси заповнення

ДФСУ у листі від 01.07.2016 р. №14305/6/99-99-19-01-01-15 зазначила, що відображення сум митних платежів здійснюється окремими рядками, а саме:

— митні платежі, нараховані за тимчасовою, попередньою митною декларацією для випуску або митною декларацією, заповненою у звичайному порядку;

— митні платежі, нараховані за додатковою декларацією;

— різниця між сумами платежів, нарахованих за тимчасовою, попередньою митною декларацією для випуску або митною декларацією, заповненою у звичайному порядку, та додатковою декларацією, що підлягає сплаті або поверненню, що передбачено правилами заповнення графи 47 митної декларації, відповідно до Порядку №651.

Якщо підстав для перерахунку митних платежів не виникає, розрахунок сум митних платежів здійснюється одним рядком у загальному порядку.

При цьому у п'ятій колонці «Спосіб платежу» графи 47 митної декларації зазначається визначений класифікатором способів розрахунку, затвердженим наказом Мінфіну №1011, код способу розрахунку «70».

Крім того, оскільки сплата митних платежів не здійснюється, графа «В» митної декларації не заповнюється.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»