• Посилання скопійовано

21 грудня до парламенту подадуть нові зміни до Податкового кодексу

Про таке рішення повідомила голова Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна

21 грудня до парламенту подадуть нові зміни до Податкового кодексу

Голова Комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що 17 грудня на засіданні спільної робочої групи, до якої увійшли представники і Верховної ради, і Уряду, було нарешті прийняте рішення, як ми рухаємося далі по бюджету та податковій реформі. 

"У понеділок, 21 грудня, до Верховної Ради буде подано новий законопроект про внесення змін до діючого Податкового кодексу. Вони стануть тією податковою базою, на якій буде побудовано бюджет країни на 2016 рік. Ці зміни допоможуть збалансувати бюджет та не допустять руйнівних наслідків для економіки.", - зазначила вона.

Що ж стосується законопроекту №3630, то як зазначила Н.Южаніна, вже після затвердження парламентом змін до Податкового кодексу та ухвалення Закону про держбюджет він також буде розглянутий Верховною Радою у першому читанні. Планується, що цей документ стане базою для розробки в наступному році нового Податкового кодексу, в якому знайдуть своє відображення і прогресивні норми парламентського законопроекту №3357.

"Вірю, що в наступному році нам вдасться підготувати для країни справді ліберальну податкову реформу, яка буде детально прорахована найширшим колом спеціалістів, погоджена із суспільством і міжнародними партнерами та прийнята, як цього вимагає закон, до 1 липня 2016 року. І у новий 2017 рік ми увійдемо уже з новим кодексом і новою податковою філософією."

===============

UPD 22/12/2015

Увага: Новий законопроект про зміни до Податкового кодексу зареєстрований у Раді >>>

 

Про основні новації компромісного проекту податкової реформи можна дізнатись тут >>>

Докладніше про зміни по основних податках тут: податок на прибутокПДВ, спрощена система оподаткування.

Докладніше про зміни, запропоновані в законопроекті №3357 (ліберальна податкова реформа) читайте тут >>>

Усі новини про податкову реформу тут >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»