• Посилання скопійовано

ДФС приймає пропозиції щодо удосконалення «Електронного кабінету платника»

Протягом періоду тестової експлуатації оновленого сервісу платники можуть взяти активну участь у його вдосконаленні

ДФС приймає пропозиції щодо удосконалення «Електронного кабінету платника»

За 6 днів оновленим електронним сервісом «Електронний кабінет платника» скористалось приблизно 5 тис. платників. Серед них 98,2% користуються сервісом з України, інші - з понад 20 країн світу (Німеччина,  Казахстан, Франція, США, Фінляндія, Польща, Австрія, Грузія, Словаччина, Індія та ін.)

Протягом періоду тестової експлуатації оновленого сервісу платники можуть взяти активну участь у його вдосконаленні. Пропозиції щодо роботи та наповнення сервісу приймаються на електронну адресу infozvit@sfs.gov.ua.

Для оперативного реагування просимо при надсиланні листа на електронну адресу зазначати код за ЄДРПОУ або реєстраційний номер платника податків, а також контактну інформацію.

Зокрема, за пропозиціями наданими платниками в режимі оновленого сервісу «Система електронного адміністрування ПДВ», реєстр операцій доповнено даними про контрагентів. Також для зручності користувачів полегшено пошук інформації у реєстрах ДФС.

Крім того, платникам буде надана можливість підготувати, заповнити та надіслати податкову декларацію платника єдиного податку та звітності зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новими формами.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»