• Посилання скопійовано

Нова квитанція про прийняття податків і зборів - у проекті від Мінфіну

Мінфін розробив зміни до квитанції про прийняття податків і зборів

Нова квитанція  про прийняття податків і зборів - у проекті від Мінфіну

ДФСУ оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України „Про внесення змін до  форми Квитанції про прийняття податків і зборів” (завантажити).

Проект наказу розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до Закону від 24.12.2015 р. № 909-VIII.

Внесення змін до форми Квитанції забезпечуватиме виконання вимог пунктів 57.5, 266.9 та 287.5 ПКУ щодо можливості сплати фізособами у сільській та селищній місцевості податків і  зборів через каси сільських (селищних) рад або рад об'єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, за квитанцією  про приймання податкових платежів.

Зауваження і пропозиції до проекту наказу можна надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації оголошення (тобто до 29.08.2016 р.) на адресу розробника:

поштову — 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа 8, Департамент податків і зборів з фізичних осіб,  

електронну - idanilov@sfs.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»