• Посилання скопійовано

Реформа Офісу великих платників податків: на які рахунки сплачувати податки?

Податківці повідомляють, що платники, які переводяться на обслуговування в Офіс, можуть ознайомитися з реквізитами рахунків для сплати податків на суб-порталі Офісу великих платників податків

Реформа Офісу великих платників податків: на які рахунки сплачувати податки?

Офіс великих платників податків ДФС нагадує, що згідно з розпорядженням Офісу великих платників податків ДФС від 08.09.2016 р. № 47-р здійснюється переведення платників податків із підпорядкованих СДПІ за новим місцем обліку платника.

З огляду на це, податківці повідомляють, що такі платники можуть ознайомитися з реквізитами рахунків для сплати податків  на суб-порталі Офісу великих платників податків у розділі «Бюджетні рахунки».

Якщо місцезнаходження платника податків (юридична адреса) не співпадає з місцем податкового обліку в органі ДФС, сплата податку на прибуток підприємств повинна здійснюватися за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкриті на рівні головних управлінь Державної казначейської служби України в областях з відомчою ознакою «99».

Інформація щодо реквізитів рахунків для сплати податку на прибуток наведена у переліку рахунків>>>

Читайте також: ДФСУ розповіла про реформу Офісу великих платників податків

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»