• Посилання скопійовано

Граничний розмір податку на прибуток - 7%, ПДФО - 3%: законопроект

Зареєстровано законопроект, яким пропонується з 1 січня 2018 року встановити граничний розмір податку на прибуток на рівні 7 % та ПДФО на рівні 3%

Граничний розмір податку на прибуток - 7%, ПДФО - 3%: законопроект

22 травня 2017 року у Верховній Раді зареєстровано законопроект №6481, яким пропонується затвердити Закон про встановлення в Україні граничного розміру податку на прибуток підприємств та податку на доходи фізичних осіб. Авторами цієї законодавчої ініціативи є нардепи А. Немировський,  Г. Чекіта  та С. Лабазюк. 

Законопроектом пропонується з 1 січня 2018 року встановити граничний розмір податку на прибуток підприємств та ПДФО у такому розмірі:

  • 7 % - для прибутку підприємств;
  • 3% -  для  доходів фізичних осіб. 

На думку законотворців, зменшення цих податків забезпечить зростання обігу товарно-грошової маси, детінізації економіки країни, розвитку економіки, підвищення міжнародного рейтингу сприяння бізнесу.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»