• Посилання скопійовано

Великі платники податків, включені до Реєстру на 2018 рік, мають перейти на обслуговування до Офісу ВПП

Заяву за ф. №1-ОПП необхідно подати до 15 листопада 2017 року

Великі платники податків, включені до Реєстру на 2018 рік, мають перейти на обслуговування до Офісу ВПП

Офіс великих платників податків ДФСУ нагадує, що наказом ДФСУ від 26.09.2017 р. №632 затверджено Реєстр великих платників податків на 2018 рік. Перелік можна переглянути тут>>

У зв'язку з цим податківці звертають увагу: відповідно до вимог ПКУ, всі великі платники податків, що включені до Реєстру великих платників податків на 2018 рік, будуть обслуговуватись у контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, а саме в Офісі великих платників, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано реєстр.

Платникам податків, включеним до Реєстру великих платників податків на 2018 рік, які станом на поточну дату не обслуговуються в Офісі великих платників податків, необхідно подати заяву про взяття на облік за ф. № 1-ОПП до одного із запропонованих ДФСУ, у повідомленні за формою 1-ВПП, відокремленого територіального управління Офісу або безпосередньо до Офісу великих платників податків у м. Києві.

Заяву за ф. №1-ОПП необхідно подати до 15 листопада 2017 року.

Детальна інформація за телефонами: 454-17-22 та 454-17-23.

Джерело: МГУ ДФС – Центральний офіс з обслуговування великих платників

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»