• Посилання скопійовано

Заповнення декларації акцизного податку за січень: відеоконсультація від ДФС

Перший період нарахування та декларування акцизного податку за новими правилами для продавців пального – січень 2016 року Як правильно скласти декларацію, розповідає ДФС у Черкаській області

ДФС у Черкаській області нагадує, що з 1 січня 2016 року платники акцизного податку – суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі, які здійснюють реалізацію пального, сплачують податок за ставкою 0,042 євро за кожний літр реалізованого (відпущеного) товару.

Перший період нарахування та декларування акцизного податку за новими правилами для продавців пального – січень 2016 року. Декларація акцизного податку з відображенням податкових зобов’язань, розрахованих відповідно до обсягів реалізованого (відпущеного) пального за ставкою 0,042 євро за кожний літр реалізованого (відпущеного) пального подається по строку 22 лютого. Як правильно її скласти розповіла начальник відділу контролю за виробництвом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв і тютюнових виробів товарів Головного управління ДФС у Черкаській області Олена Ротаєнко.

Презентацію дивіться тут>>>

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»