• Посилання скопійовано

Довідник типів об’єктів оподаткування доповнено новими кодами для реалізаторів пального

Довідник типів об'єктів оподаткування, який оновлено 07.04.2016 р., тепер містить ще два нові коди - 694 "Паливно-заправний комплекс" та 695 "Автозаправний комплекс"

Довідник типів об’єктів оподаткування доповнено новими кодами для реалізаторів пального

У пункті 5 Заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального (форма 1-АКП) передбачено заповнення колонки "Тип об'єкта оподаткування" (код та назва).

Для цього слід скористатися Довідником типів об’єктів оподаткування, який 7 квітня 2016 року був оновлений і доповнений кодом  695 "Автозаправний комплекс". Нещодавно, довідник також доповнено кодом 694 "Паливно-заправний комплекс".

Додатково у листі від 29.03.2016 р. №6845/6/99-99-21-05-15 податківці повідомили, що для зміни типу об’єкта оподаткування щодо свого відповідного пункту реалізації пального можна подати реєстраційну заяву з позначкою "Зміни".

Докладніше про те, як заповнити заяву про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального читайте тут >>

Про особливості роботи системи електронного адміністрування реалізації пального читайте туттут  і тут. А також в аналітичному матеріалі від ДК ось тут (для передплатників).

Нагадуємо також, що нещодавно Мінфін затвердив форми акцизної накладної та розрахунку коригування до неї, а також заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального та заявки на поповнення (коригування) залишку пального. Докладніше про це тут >>>

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»