• Посилання скопійовано

ДФС про використання акцизних марок при маркуванні виноробної продукції

Марки акцизного податку, придбані до 01.02.2015 р., можуть застосовуватися до їх повного використання лише, якщо ставка акцизного податку на зазначений вид напою не змінювалась

ДФС про використання акцизних марок при маркуванні виноробної продукції

Регіональні податківці у листі від 10.06.2016 р. №12991/10/26-15-40-04-36 нагадують, що з 1 лютого 2015 року припинено продаж марок акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва попереднього зразка.

Водночас у разі зміни зразка марок акцизного податку вже закуплені марки попереднього зразка застосовуються у виробництві алкогольних напоїв та тютюнових виробів до їх повного використання, а марковані такими марками алкогольні напої та тютюнові вироби перебувають в обігу до їх повної реалізації в межах терміну придатності для споживання.

Отже, марки акцизного податку, що були придбані підприємством до зміни дизайну марки акцизного податку, яка відбулася 01.02.2015 р., можуть застосовуватися у виробництві алкогольних напоїв до їх повного використання лише у разі, якщо ставка акцизного податку на зазначений вид напою не змінювалась.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»