• Посилання скопійовано

З 2017 року для екологічного податку відновлять спецфонди

24 грудня Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо цільового спрямування екологічного податку»

З 2017 року для екологічного податку відновлять спецфонди

Згідно з Законом (законопроект №2830) надходження від екологічного податку:

 - зараховуються до спеціального фонду держбюджету та  місцевих бюджетів згідно із запропонованими у проекті пропорціями, а не до загального фонду  бюджетів відповідного рівня , як це передбачено чинними вимогами Бюджетного кодексу України,

 - спрямовуються виключно на «здійснення природоохоронних заходів, включаючи захист від шкідливої дії вод сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь, ресурсозберігаючих заходів, а також заходів для зниження забруднення навколишнього природного середовища та дотримання екологічних нормативів і нормативів екологічної безпеки».

Закон набере чинності з 1 cічня 2016 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»