• Посилання скопійовано

Запропоновано ввести мораторій на індексацію нормативної грошової оцінки земель

У Раді зареєстровано законопроект, яким пропонується до 31 грудня 2018 року ввести мораторій на індексацію нормативної грошової оцінки земель

Запропоновано ввести мораторій на індексацію нормативної грошової оцінки земель

15 лютого в Верховній Раді зареєстровано законопроект №4068 "Про внесення змін до статті 289 Податкового кодексу України (щодо введення мораторію на індексацію нормативної грошової оцінки земель)". 

Законопроект передбачає, що індекс споживчих цін за 2015 рік, що використовується для визначення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки  сільськогосподарського призначення (ріллі, багаторічних насаджень, сіножатей, пасовищ та перелогів), земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення, застосовується із значенням 100 відсотків та встановлюється мораторій тривалістю до 31 грудня 2018 року на індексацію нормативної грошової оцінки земель.

На думку автора проекту Закону (нардеп Анатолій Денисенко), прийняття такого закону зупинить процес подальшої інтенсивної руйнації малого та середнього підприємництва, сприятиме тимчасовому зменшенню податкового навантаження на бізнес та подальшому розвитку ринку оренди земель.

Новини на тему:

 - Нардепи пропонують встановити коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель на рівні 1

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»