• Посилання скопійовано

Держрегуляторна служба розповіла про порядок встановлення місцевих податків і зборів на 2017 рік

Якщо орган місцевого самоврядування не прийняв рішення про встановлення місцевих податків і зборів на 2017 рік до 15 липня 2016 року, такі податки і збори у 2017 році справлятимуться із застосуванням їх мінімальних ставок

Держрегуляторна служба  розповіла про порядок встановлення місцевих податків і зборів на 2017 рік

Державна регуляторна служба України звертає увагу, що рішення про встановлення місцевих податків і зборів на 2017 та подальші роки повинні прийматися у відповідності до вимог Закону № 1160.

Зокрема, рішення про встановлення місцевих податків і зборів на 2017 мали бути прийняті до 15 липня 2016 рокуЯкщо ж орган місцевого самоврядування не прийняв рішення про встановлення відповідних місцевих податків і зборів на 2017 рік до цього часу, то такі податки і збори у 2017 році справлятимуться із застосуванням їх мінімальних ставок, а плата за землю справляється із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня 2016 року.

Рішення про встановлення місцевих податків та зборів або їх зміну, прийняті після 15 липня 2016 року, застосовуватимуться з початку бюджетного періоду, що настає за плановим періодом, тобто з 1 січня 2018 року.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»