• Посилання скопійовано

Кабмін врегулював підтвердження статусу для отримання пільги за військовим збором

Підтвердження статусу здійснюється на підставі витягів з наказу керівника Антитерористичного центру про залучення особи до проведення АТО та наказів оперативного штабу про прибуття (вибуття) таких осіб до складу сил, які беруть участь в АТО

Кабмін врегулював підтвердження статусу для отримання пільги за військовим збором

Кабінет Міністрів України врегулював порядок підтвердження статусу учасника антитерористичної операції (АТО), який претендує на отримання пільг зі сплати військового збору.

Це випливає з урядової постанови №1161 від 30.12.2015 року.

Кабмін встановив, що підтвердження статусу здійснюється на підставі витягів з наказу керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України про залучення особи до проведення АТО та наказів оперативного штабу з управління АТО про прибуття (вибуття) таких осіб до складу сил, які беруть безпосередню участь в АТО. Ці документи командири (начальники) військових частин, керівники установ, організацій та підприємств, у складі яких проходять службу або працюють безпосередні учасники АТО, подають до бухгалтерської служби для здійснення розрахунків.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»