• Посилання скопійовано

Уряд скасував ПДФО із благодійної допомоги для зони АТО

На засіданні Кабінету Міністрів ухвалено відповідне рішення, яке знімає обмеження з суми (вартості) благодійної допомоги для учасників бойових дій під час проведення АТО та членів їх сімей

Уряд скасував ПДФО із благодійної допомоги для зони АТО

КМУ затверджено постанову від 24.02.2016 р. № 112, відповідно до якої, зокрема, не включається до оподатковуваного доходу зазначених платників податку на доходи фізичних осіб вартість благодійної допомоги у вигляді: спеціальних засобів індивідуального захисту (касок, бронежилетів, виготовлених відповідно до військових стандартів); технічних засобів спостереження; засобів особистої гігієни; продуктів харчування; предметів речового забезпечення; інших товарів (робіт, послуг).

Нагадаємо, що раніше сума такої допомоги для учасників бойових дій та членів їх сімей, фізичних осіб, які мешкають на території проведення АТО, або виїхали з такої території, учасників масових акцій громадського протесту в Україні у період з 21.11.2013 по 28.02.2014, а також 2.05.2014 в м. Одесі та фізичних осіб - переселенців з території АР Крим не повинна була перевищувати розміру місячного прожиткового мінімуму помноженого на 1,4. Рішення ж Уряду забезпечить створення сприятливих умов для благодійної діяльності.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»