• Посилання скопійовано

Тур вихідного дня за рахунок профспілки - додаткове благо

Вартість турів вихідного дня та літнього відпочинку, що організовуються та оплачуються за рахунок коштів профспілки, вважається додатковим благом і оподатковується ПДФО і військовим збором на загальних підставах

Тур вихідного дня за рахунок профспілки - додаткове благо

ДФСУ у листі від 02.09.2016 р. №19029/6/99-99-13-02-03-15 роз'яснила, що вартість турів вихідного дня та літнього відпочинку, що організовуються та оплачуються за рахунок коштів професійної спілки для членів профспілки та членів їх сімей без придбання путівок, включається до їх загального місячного (річного) оподатковуваного доходу як додаткове благо та оподатковується ПДФО і військовим збором на загальних підставах.

Згідно з Довідником ознак доходів, доходи у вигляді додаткового блага відображаються під ознакою доходу «126».

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»