• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення графи 6 податкової накладної

Як у графі 6 податкової накладної відображається кількість (об'єм, обсяг) постачання товарів/послуг у разі повного або часткового постачання? Роз'яснили київські податківці

Нюанси заповнення графи 6 податкової накладної

ДФС у м. Києві у листі від 01.12.2015 р. №18258/10/26-15-15-01-18 нагадує, що у графі 6 податкової накладної  відображається кількість (об'єм, обсяг) постачання товарів/послуг. Так, у разі складення податкової накладної на:

  • повне постачання товару/ послуги або на суму коштів, що надійшла на поточний рахунок як попередня оплата (аванс) у повному обсязі, - зазначається «1»;
  • часткове постачання  товару/ послуги або на суму попередньої оплати частини вартості товару/послуги - зазначається відповідна частка наданого (оплаченого) товару/ послуги у вигляді десяткового дробу.

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»