• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення заяви про повернення коштів з електронного ПДВ-рахунку

Податківці розглянули питання щодо повернення сільгосппідприємствам коштів з електронного ПДВ-рахунку, а також про особливості заповнення відповідної заяви

Нюанси заповнення заяви про повернення коштів з електронного ПДВ-рахунку

У листі від 30.11.2015 р. №44142/7/99-99-15-01-04-17 податківці зазначили, що незалежно від напрямку повернення коштів Графа 4 та Графа 5 повинні бути заповненими!

Заявлена сума коштів на рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ, яка підлягає перерахуванню до бюджету, не повинна перевищувати суму в графі 4 Заяви (таблиця 2 Додатка 4 до декларації з ПДВ).

Сума, зазначена у графі 1 таблиці 2 Додатка 4 до декларації з ПДВ, не повинна перевищувати суму ліміту на момент подання декларації з ПДВ.        

Сума узгоджених податкових зобов'язань з ПДВ поточного звітного періоду, зазначена в графі 2 таблиці 2 Додатка 4 до декларації з ПДВ, повинна дорівнювати рядку 25.1 Декларації з ПДВ (0110 Загальна) поточного звітного періоду.

Сума податкового боргу з податку на додану вартість, яка зазначена в графі 3 таблиці 2 Додатка 4 до декларації з ПДВ, повинна дорівнювати загальній сумі податкового боргу в ІКПП з ПДВ на момент подання податкової звітності з ПДВ. 

На момент подання декларації з ПДВ (0110 Загальна) із Додатком 4 декларація з ПДВ спеціального режиму (0121, 0122, 0123, 0130) повинна бути прийнята та зареєстрована в органах ДФС.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»