• Посилання скопійовано

Заповнюємо податкову накладну при відвантаженні товарів декілька раз протягом дня

При відвантаженні товарів/наданні послуг покупцю декілька раз протягом одного дня в межах однієї цивільно-правової угоди продавець повинен складати податкові накладні з урахуванням умов угоди

Заповнюємо податкову накладну при відвантаженні товарів декілька раз протягом дня

ДФС у Тернопільській області нагадує, що податкова накладна складається на кожне повне або часткове постачання товарів/послуг, а також на суму коштів, що надійшли на поточний рахунок як попередня оплата (аванс).

У випадку відвантаження товарів/надання послуг покупцю декілька разів протягом одного дня в межах однієї цивільно-правової угоди постачальнику необхідно враховувати вимоги п. 201.7 ст. 201 ПКУ та умови господарських договорів, в частині оплати (передоплати) за поставку товарів (послуг), часткового постачання товарів (послуг) тощо при складанні податкових накладних.

Таким чином, продавець при відвантаженні товарів/наданні послуг покупцю декілька разів протягом одного дня в межах однієї цивільно-правової угоди складає податкові накладні з урахуванням умов угоди.

Усі новини на тему >>>

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»