• Посилання скопійовано

Визначаємо податковий кредит з ПДВ за необоротними активами, придбаними до 01.07.2015 р.

ДФСУ розглянула питання щодо порядку застосування п. 36 підрозділу 2 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ

Визначаємо податковий кредит з ПДВ за необоротними активами, придбаними до 01.07.2015 р.

ДФСУ у листі від 09.06.2016 р. №12799/6/99-99-15-03-02-15 зазначила, що платник податків може включити на підставі бухгалтерської довідки до податкового кредиту суми ПДВ, сплачені у вартості необоротних активів, придбаних до 01.07.2015 р.

Це суми, які не були включені до складу податкового кредиту до 01.07.2015 р. при їх придбанні або виготовленні, виходячи з їх залишкової вартості, що склалася станом на початок звітного періоду, протягом якого такі активи почали використовуватись в оподатковуваних операціях, за наявності податкової накладної, складеної за операцією з постачання таких необоротних активів, зареєстрованої в ЄРПН.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»