• Посилання скопійовано

Як виправити помилки у заголовній частині податкової накладної, – консультує ДФС

Як заповнюється розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної у разі виправлення помилок у заголовній частині? Консультує ДФСУ

Як виправити помилки у заголовній частині податкової накладної, – консультує ДФС

ДФСУ у підкатегорії 101.16 ресурсу "ЗІР" роз'яснила, що помилки, допущені у заголовній частині податкової накладної, зокрема, в реквізитах податкової накладної «Найменування отримувача (покупця)/постачальника (продавця)» та/або «Номер філії», виправляються шляхом складання на дату виявлення помилки розрахунку коригування.

У ньому всі правильно заповнені реквізити податкової накладної повторюються, а реквізит, в якому допущено помилку, заповнюється без помилок.

У такому випадку графи з 1 по 14 розділу Б розрахунку коригування та у розділі А, до якого вносяться узагальнюючі дані щодо сум коригування, не заповнюються (залишаються пустими).

***

Читайте також:

Незначна помилка в найменуванні платника: чи відмовлять в реєстрації податкової накладної? 

Помилка в ІПН покупця: як виправити та чи буде штраф за несвоєчасну реєстрацію ПН/РК?  

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»