• Посилання скопійовано

Податок на нерухоме майно не зменшує податок на прибуток

ДФС нагадує, що з 01.01.2017 року виключено норму, яка регулювала зменшення податку по прибуток на суму нарахованого податку на нерухоме майно в частині нежитлової нерухомості

Податок на нерухоме майно не зменшує податок на прибуток

 ДФС у Сумській області нагадує, що з 1 січня 2017  року виключено норму пункту 137.6 ПКУ, яка передбачала зменшення податку на прибуток, що підлягав сплаті до бюджету, на суму нарахованого за звітний період податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, щодо об'єктів нежитлової нерухомості.

При цьому п. 45 підрозділу 4 розділу XX ПКУ  визначено, що п. 137.6 ПКУ (в редакції до 01.01.2017) востаннє застосовується для визначення об'єкта оподаткування податком на прибуток за підсумками 2016 року.

Читайте також: Податок на прибуток: правила оподаткування у 2017 році 

Джерело: ДФС у Сумській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»