• Посилання скопійовано

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій зазнав змін

Уряд вніс зміни до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з нього

Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій зазнав змін

Зміни внесено постановою КМУ від 29.03.2017 р. № 195.

Зокрема, збільшено терміни з 10 до 30 днів для подання контролюючому органу реєстраційної заяви та копій документів у разі зміни організаційно-правової форми неприбуткової організації або внесення змін до її установчих документів, у тому числі установчих документів організації вищого рівня, на підставі яких вона діє.

Крім того, зазначений Порядок приведено у відповідність до законів:

Прийняття постанови, на думку Кабміну, сприятиме врегулюванню спірних питань між контролюючими органами та платниками податків при застосуванні положень ПКУ у частині адміністрування та оподаткування неприбуткових організацій.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »