• Посилання скопійовано

Бажаєте дізнатися ставки місцевих податків на 2019 рік? ДФС вже оприлюднила зведену таблицю

Відтепер інформацію за всіма місцевими податками та зборами можна побачити в одному документі на сайті ДФСУ (розділ «Ставки місцевих податків і зборів»)

Бажаєте дізнатися ставки місцевих податків на 2019 рік? ДФС вже оприлюднила зведену таблицю

Нагадаємо, що з 1 січня 2018 року набрали чинності зміни до пп. 12.3.3 ПКУ, внесені Законом №2245. Ними, зокрема, передбачалося, що ДФСУ не пізніше 15 липня поточного року мала оприлюднити на своєму офіційному веб-сайті зведену інформацію про розмір та дату встановлення ставок місцевих податків та зборів на відповідних територіях. Про все це ми розповідали ось тут>>

З огляду на це, ДФСУ  на своєму веб-сайті створила окремий розділ «Ставки місцевих податків і зборів».

Тож відтепер інформацію за всіма місцевими податками та зборами можна побачити в одному документі (у зведених таблицях)  у розрізі всіх областей.

Додатово ДФСУ зауважила: якщо станом на 1 липня місцевою радою рішення не прийнято, на веб-порталі ДФС розміщено інформацію про останнє чинне рішення, прийняте такою радою або інформація про таке рішення не зазначена.

У подальшому у разі надходження до контролюючих органів копій  рішень про встановлення місцевих податків та зборів або змін до них, прийнятих місцевими радами, інформація на веб-порталі ДФС буде оновлюватись.

Для уточнення інформації щодо прийнятих рішень платникам податків рекомендують звертатися до місцевої ради, на території якої знаходяться об'єкти оподаткування.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»