• Посилання скопійовано

Відтепер всі форми статзвітності та фінзвітності слід подавати в електронному вигляді або в Головні управління статистики

Змінився порядок подання статистичної та фінансової звітності респондентів районів та міст обласного значення

Відтепер всі форми статзвітності та фінзвітності слід подавати в електронному вигляді або в Головні управління статистики

За повідомленням ГУ статистики у Черкаській області, у зв'язку з реалізацією плану дій Уряду щодо реформування органів державного управління та на виконання наказу Держстату щодо оптимізації структури територіальних органів державної статистики з 1 січня 2020 року припиняють свою діяльність відділи статистики у районах.  

У зв'язку з цим, респонденти в районах та містах обласного значення мають подавати державну статистичну та фінансову звітність до Головного управління статистики, на власний вибір, у наступних форматах: 

  • в електронному вигляді з використанням:

а) поштою - на адресу Головного управління статистики: 18001, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, буд 39. Безкоштовного програмного забезпечення "КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА"; 

б) комерційного програмного забезпечення: M.E.Doc, FREDO Звіт, ЗвітОператор, Арт-Звіт Pro, iFin, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT (детальніше - у рубриці "Респондентам - сервіс Електронна звітність"); 

  • поштою - на адресу Головного управління статистики: 18001, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, буд 39. 

Перелік форм, за якими необхідно звітувати до органів державної статистики, можна отримати у сервісі "Пошук за кодом ЄДРПОУ". 

Бланки форм статистичної звітності та інструкцій/роз'яснень по їх заповненню представлені у розділі "Респондентам - Альбом форм державних статистичних спостережень". 

Терміни подання форм статистичної та фінансової звітності зазначено в рубриці "Респондентам - Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності". 

Контактні телефони з питань подання звітності: (0472) 33 89 70, (093) 354 64 81, (093) 354 63 69. 

Для отримання відомостей з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) необхідно надіслати відповідну заяву та документ про оплату у зручний для Вас спосіб (поштою, електронною поштою - ). 

 

 

Джерело: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»