• Посилання скопійовано

20 лютого - останній день для звітування з плати за землю та єдиного податку 4 групи на 2020 рік

За інформацією від ДПС, 20 лютого "єдинники" 4 групи та платники плати за землю мають подати декларацію на 2020 рік

20 лютого - останній день для звітування з плати за землю та єдиного податку 4 групи на 2020 рік

ДПС на своєму сайті навела перелік податків та звітності, які потрібно сплатити та подати відповідно 20 лютого.

Останній день сплати:

20 лютого 2020 року

авансових внесків з єдиного податку фізичними особами – підприємцями, що обрали спрощену систему оподаткування І та ІІ груп.

єдиного податку платниками ІІІ групи, за результатами поданих декларацій.

податку на доходу фізичних осіб та військового збору фізичною особою – підприємцем за результатами подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи.

 

єдиного внеску, нарахованого за попередній календарний місяць роботодавцями за найманих працівників (крім гірничих підприємств).

 

Нагадуємо! Дізнатися про реквізити рахунків для сплати податків в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України можна:

на офіційному веб-порталі ДПС в рубриках:

у приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом» платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

у контролюючого органу ДПС за місцем реєстрації або місцем здійснення діяльності.

Останній день подання:

20 лютого 2020

звіту з єдиного внеску, нарахованого за попередній календарний місяць роботодавцями за найманих працівників.

податкової декларації з податку на додану вартість за січень 2020 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному місяцю.

податкової декларації платниками єдиного податку IV групи за 2020 рік.

податкової декларації з акцизного податку за січень 2020 року.

податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) на 2020 рік.

податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за січень 2020 року у разі не подання податкової декларації на 2020 рік.

податкової декларації рентної плати за січень 2020 року з розрахунком:

-          рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;

-          рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України;

-          рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами;

-          рентної плати за транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України

 

Нагадуємо! Податкова декларація подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено ПКУ, в один із таких способів  (пп. 49.3 ПКУ):

а) особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

б) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

в) засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог Законів №851 та №2155.

Перелік розроблених електронних форм для податкових декларацій (розрахунків) розміщено на офіційному веб-порталі ДПС у рубриці Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів.

Підготувати, заповнити та надіслати електронні документи можна скориставшись електронним сервісом «Електронний кабінет» (режими «Заяви, запити для отримання інформації» та «Введення звітності»), вхід до якого здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. 

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»